33.5 C
Kuala Lumpur
spot_img

REKOD CEMERLANG DI MYFXBOOK MEMBUKA REZEKI PELABURAN

Date:

Share:

Tahukah anda, jika anda pamerkan rekod cemerlang dalam dagangan, anda berpeluang untuk tarik minat pelabur secara automatik?. Jom baca pengalaman trader sepenuh masa ini.


Salam . Just nak sharing .

Mana2 trader yg consistent dalam trading tu boleh buat portfolio di Myfxbook. Disamping kita nk share trading porffolio dkt kita punya potential investor , myfxbook ni ade sediakan system Autotrade di mana dia akan promotekan account kita dan bole di copy oleh follower dari broker2 lain yg ade dlm list Myfxbook.Gambar bawah ni sy punya account sendiri.

Baru je di approve setelah 5 bulan buat portfolio . So far baru seminggu je listing dah 46.6k USD total amount follower (trader oversea suka low drawdown dan gained yg realistic) .Syarat2 nk dpt offer dari Myfxbook

1) Account Real Minimum 1000USD standard . 3-4 bulan history . Drawdown bawah 50%

2) Average position open lebih dari 5 minit.

3) leverage max 1:500

4) x boleh martingale tekniknnti bulan ke 4-5 akan dpt offer dari myfxbook, just apply dan tunggu approval.

Portfolio Account 10k USD pn baru je apply utk listing jugak.

Ni link myfxbook sy :

3,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/3000-usd/7333324

10,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/10k-usd/7411058

Cara nk linkkan ke myfxbook : https://www.youtube.com/watch?v=lv2kmAjurDg

P/S : Esok saya akan launch copytrade di CDG Global dgn Account Master 1000 USD dan minimum utk follower juga 1000 USD. 20 org terawal yg join , sy akan share apa yg perlu ade sebagai seorang trader utk dptkan trade consistent camni. Drawdown low , dan Gained yg super realistik. No hanky panky , xde zero float , x de Full Margin. NO HOLYGRAIL!! Just a sharing from a Trader to Traders.Contest2 trading pn sy masih join , ade jugak la masuk poster lagi


https://www.facebook.com/aliff.ridzwan

Klik pautan di atas untuk ke facebook milik Aliff Ridzwan.

Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan pelaburan yang diuruskan oleh Aliff Ridzwan, klik pautan ini: https://wa.link/shnsxe

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

Harga ayam kembali turun di beberapa tempat

Bermulanya tarikh penguatkuasaan harga siling ayam kepada RM9.40 sekilo berbanding harga siling lama RM8.90 sekilo hari ini,1 Julai 2022,peniaga di beberapa negeri dan daerah...

PM Thai harap kebanjiran pelancong dari Malaysia bantu memulihkan kejatuhan matawang Baht

Baht Thailand yang lemah adalah baik untuk eksport manakala kedudukan fiskal dan kewangan kekal kukuh, kata Perdana Menteri Thai.Kelemahan Baht, bagaimanapun, memberi kesan negatif...

Jokowi tiba di Moscow bertemu Putin bagi merayu Rusia memberi laluan eksport gandum yang selamat

Presiden Indonesia Joko Widodo bersama rombongannya tiba di Moscow bagi merayu Vladmir Putin,Presiden Rusia memberi jaminan untuk laluan perdagangan eksport gandum yang selamat dalam...

JPA tubuh jawatankuasa kaji sistem kerja 4 hari seminggu

Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) menubuhkan pasukan mengkaji sistem bekerja empat hari seminggu di negara ini.Ketua Pengarah JPA, Datuk Seri Mohd Shafiq Abdullah, berkata kajian...

Harga siling ayam RM9.40 sekilo mulai 1 Julai-Ronald Kiandee

Mesyuarat Jemaah Menteri hari ini mengambil keputusan untuk tidak mengapungkan harga ayam sebaliknya meneruskan subsidi dan menetapkan harga siling runcit ayam standard pada RM9.40...
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here